1) Fierbe cartofi cca. 10 min. in ap cu sare. Se cur t de coaj si se taie rondele.2)Intr-o tigaie se pune la c lit ceapa cu jum tate din unt.

Cand ceapa este moale si isi schimb usor culoarea spre auriu se pune usturoiul si se mai las 2 minute.

Scoate ceapa si usturoiul deoparte si p streaz .3) In acelasi ulei, se pun la pr jit cartofi. Dac este nevoie se poate ad uga unt.4)intr-o form pt cuptor se pune jum tate din cantitatea de cartofi, peste se pun ceapa si usturoiul p strat, verdeat tocat si se acoper cu restul de cartofi .

Eu am pus branz ras si cateva rosii cherry.

Se condimenteaz cu sare si piper si restul de verdeat .

Puteti renunta la forma pt. cuptor si l sa cartofi chiar in tigaie.5)D la cuptor la 200 C, cca. 15 min.

Serveste cald.

Poft bun !www.cozinhaderamona.blogspot.com