Fierbeti cartofii spalati, in coaja, in apa usor sarata. Curatati-i si taiati-i rondele. Separat, rumeniti usor faina in 2 linguri unt infierbantat si stingeti cu lapte. Amestecati bine, continuu si lasati pe foc mic pana se ingroasa. Lasati la racit. Adaugati rondelele de cartofi, ouale, jumatate din cantitatea de cascaval ras si condimentati dupa gust. Turnati compozitia intr-un vas termorezistent uns cu untul ramas si presarati deasupra restul de cascaval ras. Dati la cuptor sa se gratineze. Serviti cat este cald.

Fierbeti cartofii spalati, in coaja, in apa usor sarata. Curatati-i si taiati-i rondele. Separat, rumeniti usor faina in 2 linguri unt infierbantat si stingeti cu lapte. Amestecati bine, continuu si lasati pe foc mic pana se ingroasa. Lasati la racit. Adaugati rondelele de cartofi, ouale, jumatate din cantitatea de cascaval ras si condimentati dupa gust. Turnati compozitia intr-un vas termorezistent uns cu untul ramas si presarati deasupra restul de cascaval ras. Dati la cuptor sa se gratineze. Serviti cat este cald.