Visinele desamburite se pun la fiert impreuna cu zaharul cu pectina pentru 5 min. Ouale si zaharul se fierb pe baie de apa pana se spumeaza Frisca se bate spuma. Peste frisca batuta spuma adaugam compozitia de ou si zahar rece, esenta de vanilie si visinele scurse de siropul format. Se amesteca bine si se pune in caserole la frigider. Dupa 4 ore se scoate si se mixeaza bine cu ajutorul robotului de bucatarie. Se tine la frigider pana in momentul serviri.

Visinele desamburite se pun la fiert impreuna cu zaharul cu pectina pentru 5 min. Ouale si zaharul se fierb pe baie de apa pana se spumeaza Frisca se bate spuma. Peste frisca batuta spuma adaugam compozitia de ou si zahar rece, esenta de vanilie si visinele scurse de siropul format. Se amesteca bine si se pune in caserole la frigider. Dupa 4 ore se scoate si se mixeaza bine cu ajutorul robotului de bucatarie. Se tine la frigider pana in momentul serviri. Eu am servit-o cu sirop de visine. P. S: Cei care poftesc la o inghetata de visine pot folosi visine conservate la borcan