Pentru inceput se pune costita la fiert, iar soriciul se curata bine de grasime, dupa care se taie fasii subtiri si se pune la fiert in alta oala. In timpul fierberii se ia spuma de la costita, cat si de la sorici. Ceapa se taie in patru si se adauga peste costita. Cand costita a fiert se scoate si se separa de pe os, adaugandu-se inapoi. Morcovul si telina se taie cubulete si se adauga langa costita. Soriciul cand este si el fiert se strecoara si se pune tot peste legume si costita. Urmatorul pas este adaugarea sarii si a delikatului, bineinteles dupa gust. Se lasa sa mai fiarba aproximativ 15 minute, dupa care se scoate ceapa si se adauga o compozitie alcatuita din: galbenusuri, usturoiul zdrobit si smantana. Atentie: compozitia se toarna incet amestecand cu grija. Ciorba obtinuta se mai sareaza daca este nevoie, dupa care se lasa aproximativ 10 minute si se serveste cu patrunjel pe deasupra (eu nu am avut patrunjel proaspat si am folosit uscat).

Pentru inceput se pune costita la fiert, iar soriciul se curata bine de grasime, dupa care se taie fasii subtiri si se pune la fiert in alta oala. In timpul fierberii se ia spuma de la costita, cat si de la sorici. Ceapa se taie in patru si se adauga peste costita. Cand costita a fiert se scoate si se separa de pe os, adaugandu-se inapoi. Morcovul si telina se taie cubulete si se adauga langa costita. Soriciul cand este si el fiert se strecoara si se pune tot peste legume si costita. Urmatorul pas este adaugarea sarii si a delikatului, bineinteles dupa gust. Se lasa sa mai fiarba aproximativ 15 minute, dupa care se scoate ceapa si se adauga o compozitie alcatuita din: galbenusuri, usturoiul zdrobit si smantana. Atentie: compozitia se toarna incet amestecand cu grija. Ciorba obtinuta se mai sareaza daca este nevoie, dupa care se lasa aproximativ 10 minute si se serveste cu patrunjel pe deasupra (eu nu am avut patrunjel proaspat si am folosit uscat).

Se serveste alaturi de ardei iute. Pofta buna!!!