Incalzim putin laptele, sa fie caldut, adaugam zaharul si amestecam putin, dupa care punem si drojdia sfaramata. Lasam sa creasca aproximativ 10 minute, apoi punem jumatate din cantitate peste faina amestecata cu sare. Deasupra punem galbenusul, incepem sa amestecam si adaugam restul de lapte. Framantam timp de 10-15 minute pana obtin un aluat elastic nelipicios. Lasam la crescut 1 ora intr-un loc cald. Eu l-am tinut in vasul Tupperware si a crescut mai repede de o ora.

Impartim aluatul in 6 bucati egale si intindem aluatul unul cate unul in forma de cerc. Apoi taiem circa 8 feliute, asezam la baza feliei un cubulet de unt si rulam. Asezam cornuletele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, ungem cu albus si presaram cu seminte (susan, chimen, in, etc). Dam cornuletele la cuptorul preincalzit pana capata o culoare aurie, aproximativ 25-30 minute. Pofta buna!