Fierbeti pastele al dente in apa clocotita cu sare, treceti sub un jet de apa rece, lasati la scurs si racit. Separat, faceti un amestec din branzeturi si cascaval ras, adaugand atata smantana incat sa obtineti o pasta mai fluida. Asezati un strat de paste intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet peste care puneti uniform din amestecul de branzeturi. Puneti un alt strat de paste si deasupra restul de branza. Separat, bateti ouale cu smantana ramasa si turnati uniform in vas. Dati la cuptorul incins pentru 20-30 min sau pana ce deasupra prinde o crusta frumos rumenita. Serviti portionata, cat este calda.

Fierbeti pastele al dente in apa clocotita cu sare, treceti sub un jet de apa rece, lasati la scurs si racit. Separat, faceti un amestec din branzeturi si cascaval ras, adaugand atata smantana incat sa obtineti o pasta mai fluida. Asezati un strat de paste intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet peste care puneti uniform din amestecul de branzeturi. Puneti un alt strat de paste si deasupra restul de branza. Separat, bateti ouale cu smantana ramasa si turnati uniform in vas. Dati la cuptorul incins pentru 20-30 min sau pana ce deasupra prinde o crusta frumos rumenita. Serviti portionata, cat este calda.