Se fierb timp de 7 minute, la foc potrivit, apa si zaharul. Apoi se adauga zaharul vanilat. Cand se topeste se pune si untul, care se lasa sa se topeasca, de asemenea. Dupa aceea se adauga laptele praf si fructele (curmalele, de ex.). Se amesteca bine, dupa care se pune si cacao. Se mai amesteca pana se omogenizeaza si se pune intr-o tava la rece. Se pot presara deasupra fulgi de nuca de cocos sau de migdale, in functie de fructele folosite la prepararea ciocolatei.

Se fierb timp de 7 minute, la foc potrivit, apa si zaharul. Apoi se adauga zaharul vanilat. Cand se topeste se pune si untul, care se lasa sa se topeasca, de asemenea. Dupa aceea se adauga laptele praf si fructele (curmalele, de ex.). Se amesteca bine, dupa care se pune si cacao. Se mai amesteca pana se omogenizeaza si se pune intr-o tava la rece. Se pot presara deasupra fulgi de nuca de cocos sau de migdale, in functie de fructele folosite la prepararea ciocolatei.