Ungeti o tava mare de aragaz cu un strat gros de unt (margarina) si presarati uniform biscuitii sfaramati, aproximativ de 1 deget inaltime. Repartizati merele rase, usor stoarse, apoi presarati uniform zahar si scortisoara pudra, dupa gust. Turnati blatul pe care-l faceti astfel: bateti spuma tare albusurile cu zaharul, adaugati pe rand galbenusurile sau mixati ouale intregi cu zaharul pana isi tripleaza volumul. Adaugati la sfarsit faina cernuta impreuna cu praful de copt sau praful de budinca (faina + amidonul) si inglobati usor, prin rasturnare, de jos in sus, cu o paleta. Presarati deasupra bucati de nuca prajita, optional. Dati la cuptorul preancalzit, la foc potrivit, pana ce blatul este facut si frumos rumenit. Lasati la racit in tava, cel mai bine, de pe o zi pe alta. Serviti portionata.

Ungeti o tava mare de aragaz cu un strat gros de unt (margarina) si presarati uniform biscuitii sfaramati, aproximativ de 1 deget inaltime. Repartizati merele rase, usor stoarse, apoi presarati uniform zahar si scortisoara pudra, dupa gust. Turnati blatul pe care-l faceti astfel: bateti spuma tare albusurile cu zaharul, adaugati pe rand galbenusurile sau mixati ouale intregi cu zaharul pana isi tripleaza volumul. Adaugati la sfarsit faina cernuta impreuna cu praful de copt sau praful de budinca (faina + amidonul) si inglobati usor, prin rasturnare, de jos in sus, cu o paleta. Presarati deasupra bucati de nuca prajita, optional. Dati la cuptorul preancalzit, la foc potrivit, pana ce blatul este facut si frumos rumenit. Lasati la racit in tava, cel mai bine, de pe o zi pe alta. Serviti portionata.