1.

Gelatina se pune la inmuiat 10min in 30ml apa rece. 2.

Praful de inghetata se prepara separat (fiecare cu 200ml lapte rece), conform instructuinilor de pe plic. 3.

Gelatina se topeste pe foc mic (nu se da in fiert!) si se amesteca cu inghetata de capsuni si cu iaurtul. Adaugati daca doriti si o lingura de zahar pudra. 4.

Ananasul scurs de zeama se taie cubulete mici. 5.

Se tapeteaza o forma de chec (28cm) cu folie de aluminiu. 6.

Se insiropeaza piscoturile cu ciocolata calda si se aseaza un strat la baza formei. 7.

Se toarna inghetata de vanilie, apoi se aseaza cubuletele de ananas, apoi crema de capsuni. Acoperiti totul cu un strat de piscoturi insiropate. 8.

Se da la congelator. 9.

La servire se orneaza cu frisca batuta. Pofta buna!1.

Gelatina se pune la inmuiat 10min in 30ml apa rece. 2.

Praful de inghetata se prepara separat (fiecare cu 200ml lapte rece), conform instructuinilor de pe plic. 3.

Gelatina se topeste pe foc mic (nu se da in fiert!) si se amesteca cu inghetata de capsuni si cu iaurtul. Adaugati daca doriti si o lingura de zahar pudra. 4.

Ananasul scurs de zeama se taie cubulete mici. 5.

Se tapeteaza o forma de chec (28cm) cu folie de aluminiu. 6.

Se insiropeaza piscoturile cu ciocolata calda si se aseaza un strat la baza formei. 7.

Se toarna inghetata de vanilie, apoi se aseaza cubuletele de ananas, apoi crema de capsuni. Acoperiti totul cu un strat de piscoturi insiropate. 8.

Se da la congelator. 9.

La servire se orneaza cu frisca batuta. Pofta buna! Amestecati eventual crema roz cu pulpa de capsuni/cubulete de capsuni. Eu nu am lasat-o foarte mult in congelator, nu am vrut sa aiba consistenta inghetatei cid oar sa fie foarte rece. De aceea am folosit in reteta gelatina, sa nu se desfaca pe platou. Este o reteta foarte simpla si foarte rapida.