- spalati si fierbeti frunzele cit sa rezulte fierte dar usor crocante, in apa sarata - scurgeti bine frunzele si apoi le tatiati marunt sau mai putn marunt cu cutitul - separati albusele de galbenuse si bateti albusele aproape spuma (nu trebuie batute chiar ca pentru prajituri decit daca va face placere) - opariti si curatati de coaja si seminte rosia pe care apo o taiati in bucati nu foarte mici - amestecati frunzele fierte si taiate cu albusele batute, rosia bucati si adaugati sare si piper - ungeti cu ulei o forma de sticla / portelan pentru cuptor (22*17 cm) si varsati in ea compozitia, cu o lingura umezita sau cu un polonic mic (cel folosit pentru clatite sau pentru sosuri) faceti mici cuiburi in care varsati cite un galbenus in fiecare - coaceti la 180-200 C cca 20 minute sau pina cind galbenusele nu sunt tari/coapte- spalati si fierbeti frunzele cit sa rezulte fierte dar usor crocante, in apa sarata - scurgeti bine frunzele si apoi le tatiati marunt sau mai putn marunt cu cutitul - separati albusele de galbenuse si bateti albusele aproape spuma (nu trebuie batute chiar ca pentru prajituri decit daca va face placere) - opariti si curatati de coaja si seminte rosia pe care apo o taiati in bucati nu foarte mici - amestecati frunzele fierte si taiate cu albusele batute, rosia bucati si adaugati sare si piper - ungeti cu ulei o forma de sticla / portelan pentru cuptor (22*17 cm) si varsati in ea compozitia, cu o lingura umezita sau cu un polonic mic (cel folosit pentru clatite sau pentru sosuri) faceti mici cuiburi in care varsati cite un galbenus in fiecare - coaceti la 180-200 C cca 20 minute sau pina cind galbenusele nu sunt tari/coapte- folositi spanac in loc de aceste frunze de sfecla (evident spnacul nu trebuie fiert ci numai inabusit cu sare intr-o tigaie cu capac, adaugind numai daca este cazul cite 1 lingura de apa) - puteti adauga brinza rasa sau brinza crema in compozitie