- curatati si spalati carnea de pui - puneti intr-o oala sub presiune (minune, kukta) canea cu sare, usturoi (catelul curatat si lasat intreg sau chiar numai spalat si necuratat) piperul, dafinul si morcovii curatati, spalati si lasati intregi - varsati deasupra uleiul fara cam de inaltimea carnii fara insa sa o acoperiti - inchideti oala cu capacul si puneti sa fiarba la foc mic cca 30 minute de cind fluiera sau se ridica siguranta (depinde ce oala aveti) - raciti oala ca sa se poata deschide capacul si verificati carnea daca este sau nu coapta bine, daca nu inchideti oala si mai alsati pe foc ... - cind carnea va fi coapta /fiarta in ulei o scoateti din ulei si o dezosati apoi puneti bucatile de carne intr-un vas de sticla (Jena, Pirex sau chiar intr-un borcan incapator) si varsati deasupra uleiul cu toate ingredientele. Inchideti capacul vasului sau acoperiti cufolie de plastic transparenta si lasati minim 12 ore / o noapte in frigider - incalziti carnea cu sosul inainte de a servi- curatati si spalati carnea de pui - puneti intr-o oala sub presiune (minune, kukta) canea cu sare, usturoi (catelul curatat si lasat intreg sau chiar numai spalat si necuratat) piperul, dafinul si morcovii curatati, spalati si lasati intregi - varsati deasupra uleiul fara cam de inaltimea carnii fara insa sa o acoperiti - inchideti oala cu capacul si puneti sa fiarba la foc mic cca 30 minute de cind fluiera sau se ridica siguranta (depinde ce oala aveti) - raciti oala ca sa se poata deschide capacul si verificati carnea daca este sau nu coapta bine, daca nu inchideti oala si mai alsati pe foc ... - cind carnea va fi coapta /fiarta in ulei o scoateti din ulei si o dezosati apoi puneti bucatile de carne intr-un vas de sticla (Jena, Pirex sau chiar intr-un borcan incapator) si varsati deasupra uleiul cu toate ingredientele. Inchideti capacul vasului sau acoperiti cufolie de plastic transparenta si lasati minim 12 ore / o noapte in frigider - incalziti carnea cu sosul inainte de a servi* serviti cu mamaliga, cartofi sau chiar puteti mixa in robot / trece prin masina de tocat carnea pe care sa o ungeti apoi pe piine sau umple sandvisuri * uleiul ramas il puteti folosi la un alt preparat, avantajul este ca acest ulei nu este prajit chiar si carnea pare fiarta desi gustul si aroma este cea a unei fripturi