Am curatat prunele si le-am rupt in 2. Adevarul e ca nu le-am cantarit! Cuptorul il aprindeti dupa ce desfaceti prunele.

Am batut ouale cu sarea, apoi cu uleiul.

Folositi telul para la acest aluat! Am adaugat laptele si branza de vaci, am omogenizat, apoi am adaugat amidonul si am omogenizat iar. Am pus zaharul vanilat, siropul de agave, coaja de lamaie. La urma am adaugat faina si praf de copt cam cat sa iasa un aluat moale ca o smantana groasa.

Am uns tava cu ulei, am turnat aluatul si am nivelat.

Pe deasupra am pus prune desfacute, fara samburi.

Nu stiu cat a durat coptul, pana se rumeneste usor.

Dupa copt, am pudrat-o cu scortisoara.

E usoara, buna, mie imi place mult. De mult ma tot gandesc sa incerc un aluat cu branza de vaci, nu am avut o reteta, l-am facut la inspiratie si sunt foarte multumita. Se poate consuma calduta sau rece. Cine doreste mai dulce poate adauga un fir de miere la servire.