Pe doua foi de placinta unse cu unt topit intre ele (dimensiune cca 20*40 cm) punem citeva linguri de umplutura si rasucim. Intii indoim laturile lungi spre interior si apoi rasucim obtinind rulori. Punem toate rulourile pe tava cu hirtie de copt si coacem pina foaia devine aurie. Scoatem din cuptor si turnam peste rulouri sau ungem cu o pensula cu siropul abtinut din fierberea a 2 cani de zahar cu 1 cana de apa si cu zeama de lamiie pina cind obtinem un sirop. Lasati sa se inmoaie bine cu sirop (citeva ore sau chiar 1 noapte) inainte de a le servi.

Pe doua foi de placinta unse cu unt topit intre ele (dimensiune cca 20*40 cm) punem citeva linguri de umplutura si rasucim. Intii indoim laturile lungi spre interior si apoi rasucim obtinind rulori. Punem toate rulourile pe tava cu hirtie de copt si coacem pina foaia devine aurie. Scoatem din cuptor si turnam peste rulouri sau ungem cu o pensula cu siropul abtinut din fierberea a 2 cani de zahar cu 1 cana de apa si cu zeama de lamiie pina cind obtinem un sirop. Lasati sa se inmoaie bine cu sirop (citeva ore sau chiar 1 noapte) inainte de a le servi.