Detalii Fursecuri cu Nuca de Cocos si Gem de Zmeura
Din cartea Biscuits & Slices. Am folosit margarina de data aceasta si mi-a intrat putin mai multa faina, dar ptr unt raman cantitatile de mai jos. 1 cup = 1 cana de 200 ml Se bate untul cu zahar si ou cu un mixer electric pana devine cremos. Adauga faina, praful de copt, sarea si nuca de cocos. Se acopera bolul si se da la frigider 30 minute. Se formeaza bilute cu mana, se pun in tava si se turtesc putin cu dosul lingurii. Se pun in tava, la o distanta de 3 cm. Se coc cam 10 minute.
Din cartea Biscuits & Slices. Am folosit margarina de data aceasta si mi-a intrat putin mai multa faina, dar ptr unt raman cantitatile de mai jos. 1 cup = 1 cana de 200 ml Se bate untul cu zahar si ou cu un mixer electric pana devine cremos. Adauga faina, praful de copt, sarea si nuca de cocos. Se acopera bolul si se da la frigider 30 minute. Se formeaza bilute cu mana, se pun in tava si se turtesc putin cu dosul lingurii. Se pun in tava, la o distanta de 3 cm. Se coc cam 10 minute.