Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, se adauga zeama de lamaie, 150-200 g zahar si doua-trei linguri de apa rece. Optional se poate imparti cantitatea in 2 jumatati in care se va adauga colorant alimentar de 2 culori diferite, sau o lingura de cacao. Tava de copt se unge cu ulei, se tapeteaza cu faina si cu ajutorul unei linguri se pune albusul de ou batut cu zahar (bezeaua). Intre bezele se lasa 2-3 centimetri spatiu pentru ca acestea vor creste. Se pune tava in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa cateva minute (aproximativ 8). Se scot bezelele din cuptor si se mai lasa cateva minute pe aragaz, la cald, pentru a nu se lasa. Galbenusurile se amesteca cu 150g-200 g zahar. Optional se poate adauga si cacao si putina zeama de lamaie. Puteti lipi cate 2 bezele cu amestecul din galbenusuri cu zahar.

Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, se adauga zeama de lamaie, 150-200 g zahar si doua-trei linguri de apa rece. Optional se poate imparti cantitatea in 2 jumatati in care se va adauga colorant alimentar de 2 culori diferite, sau o lingura de cacao. Tava de copt se unge cu ulei, se tapeteaza cu faina si cu ajutorul unei linguri se pune albusul de ou batut cu zahar (bezeaua). Intre bezele se lasa 2-3 centimetri spatiu pentru ca acestea vor creste. Se pune tava in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa cateva minute (aproximativ 8). Se scot bezelele din cuptor si se mai lasa cateva minute pe aragaz, la cald, pentru a nu se lasa. Galbenusurile se amesteca cu 150g-200 g zahar. Optional se poate adauga si cacao si putina zeama de lamaie. Puteti lipi cate 2 bezele cu amestecul din galbenusuri cu zahar. Puteti lipi bezelele 2 cate 2 bezele cu amestecul din galbenusuri cu zahar. In albusurile de ou nu trebuie sa fie vreo urma de galbenus pentru ca acestea nu se vor mai face spuma.