Din 50 ml apa, esenta de rom, si o lingura zahar, am facut un sirop. Am insiropat primul blat, am intins crema si am presarat alune pisate. Cu al 2-lea si al 3-lea blat am procedat la fel. La final am imbracat totul cu crema si am mai presarat cateva alune. Apoi am topit zaharul, l-am intins pe o folie de aluminiu in tava de cuptor, si l-am lasat sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, am indepartat folia, l-am sfaramat in bucatele mici si l-am presarat pe tort. Imi place foarte mult combinatia intre crema dulce si zaharul amarui.. si mai ales ca trozneste in dinti ... crantzz:)Din 50 ml apa, esenta de rom, si o lingura zahar, am facut un sirop. Am insiropat primul blat, am intins crema si am presarat alune pisate. Cu al 2-lea si al 3-lea blat am procedat la fel. La final am imbracat totul cu crema si am mai presarat cateva alune. Apoi am topit zaharul, l-am intins pe o folie de aluminiu in tava de cuptor, si l-am lasat sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, am indepartat folia, l-am sfaramat in bucatele mici si l-am presarat pe tort. Imi place foarte mult combinatia intre crema dulce si zaharul amarui.. si mai ales ca trozneste in dinti ... crantzz:)