Detalii Profiterol (III)
Se pune apa la fiert cu uleiu, si zahar iar dupa ce a dat in clocot se pune faina si se amesteca bine, dupa care se raceste. Dupa care se adauga cate un ou si se amesteca bine, se pune compozitia in pos si se fac forme rotunde. Se da la copt circa 25-30 min. Dupa ce s-au copt se stinge cuptorul si se lasa acolo pana se racesc. Se umplu cu budinca si se poate orna cu frisca (optional).
Se pune apa la fiert cu uleiu, si zahar iar dupa ce a dat in clocot se pune faina si se amesteca bine, dupa care se raceste. Dupa care se adauga cate un ou si se amesteca bine, se pune compozitia in pos si se fac forme rotunde. Se da la copt circa 25-30 min. Dupa ce s-au copt se stinge cuptorul si se lasa acolo pana se racesc. Se umplu cu budinca si se poate orna cu frisca (optional). Cu frisca deasupra si toping de ciocolata, sau in loc de crema merge foarte bine si cu inghetata