Cernem faina intr-un castron impreuna cu cacao, scortisoara si sarea.

Osanza, pentru ca asta am folosit eu, se freaca bine cu zaharul.

Adaugam oul si esenta de vanilie si frecam bine in continuare.

Se adauga praful de copt dizolvat cu o lingura apa.

Amestecam bine.

Adaugam amestecul de faina si framantam bine pana la omogenizare.

Aluatul rezultat l-am impartit in doua.

Am facut 2 rulouri cu diametrul de 4 cm, pe care le-am taiat in rondele de 1/2 cm.

Fiecare bucatica am rulat-o intre maini si i-am dat forma unui cornulet.

Au iesit in jur de 50 bucati.

Se pun intr-o tava neunsa si se dau la cuptor (preincalzit) la 180 grade C pentru 15-18 minute.

Se lasa la racit in tava, dupa care tavalesc prin zahar pudra usor vanilat.

Minunate langa un pahar cu lapte sau o ceasca de cafea.