Blat:Ouale se separa,albusul de bate spuma cu zaharul,galbenusul se amesteca cu uleiul si zaharul vanilat dupa care se amesteca treptat cu albusul batut spuma,faina se adauga treptat putin cite putin in compozitie si la sfirsit se adauga si praful de copt Se unge o tava rotunda cu unt si se tapeteaza cu faina se pune compozitia in ea si se da la cuptor deja pre incalzit la 180 de grade timp de 35 de minute,se face testul cu scobitoare,cind este gata de da la racit,dupa aia se daie in doua pe mijloc si intoarcem capetele sa semene cu un fluturas inainte de a pune crema se insiropeaza bine cu siropul facut din : Apa se amesteca cu zaharul vanilat si esenta Crema :Frisca lichida se bate cu mixerul cind este gata se amesteca brinza mascarpone si iaurtul se mixeaza toate inpreuna pina devine o pasta,si este gata de pus in blat Eu am inbracat fluturasul cu frisca si pe mijloc am pus 3 papusi barbi din plastic si am presarat bombonele roz seasupta dar voi puteti sa o faceti cum credeti voi ca e mai frumos