Caliti in unt incins sunca taiata cubulete, apoi ardeiul taiat julien sau in bucati mai mici. Separat, faceti o omleta condimentata cu sare si piper, apoi rupeti-o in bucati mai mari. Adaugati in vasul cu sunca si ardei, urmat de orezul scurs, ciupercile calite, omogenizati si potriviti dupa gust, cu sare si piper. La sfarsit, inglobati cubuletele de cascaval, ceapa verde, taiata rondele si lasati pe foc cateva minute, amestecand continuu, sau pana ce cascavalul doar incepe sa se topeasca. Serviti cat este cald, ca garnitura sau ca mancare de sine statatoare.

Caliti in unt incins sunca taiata cubulete, apoi ardeiul taiat julien sau in bucati mai mici. Separat, faceti o omleta condimentata cu sare si piper, apoi rupeti-o in bucati mai mari. Adaugati in vasul cu sunca si ardei, urmat de orezul scurs, ciupercile calite, omogenizati si potriviti dupa gust, cu sare si piper. La sfarsit, inglobati cubuletele de cascaval, ceapa verde, taiata rondele si lasati pe foc cateva minute, amestecand continuu, sau pana ce cascavalul doar incepe sa se topeasca. Serviti cat este cald, ca garnitura sau ca mancare de sine statatoare.