Preincalziti cuptorul la 180 c.

In castron bateti bine ouale, iaurtul, zaharul, vanilia, sarea, apoi treptat, uleiul.

Cerneti faina cu praful de copt si adaugati in castron, amestecand din nou.

Varsati aluatul intr-o tava rotunda detasabila, unsa cu unt.

Curatati merele si le taiati felii nu prea groae pe care le asezati in cercuri pana acoperiti toata suprafata.

Coaceti 35-50 de minute, depinde de cuptor.

Se poate unge cu dulceata de caise inainte de a stinge cuptorul si se mai lasa un minut.

Se poate face si cu pere.2O cana de faina se poate inlocui cu amidon.

In loc de zahar, puteti pune 1 lingurita de stevia(indulcitor natural,http://en.wikipedia.org/wiki/Stevia ), pentru diabetici. A nu se confunda cu stevia, dragavei, macrisul-calului(Rumex patientia) din care facem mancare.

E grozav de buna!