Intr-un bol amestecam margarina, iaurtul, coaja de portocala si bicarbonatul stins cu zeama de portocala. Adaugam albusul batut si apoi incorporam usor o parte din faina(aprox 150 gr). Turnam compozitia pe masa de lucru tapetata cu faina si incorporam restul de faina. Punem aluatul rezultat in folie alimentara si dam la frigider timp de o ora.

Scoatem aluatul din frigider, presaram faina pe masa de lucru si intindem aluatul cu sucitorul, sub forma rotunda. Asezam foaia intinsa intr-o tava rotunda tapetata cu faina (daca folositi tava de ceramica nu necesita ungere).

Dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 20-25 minute pana se rumeneste putin deasupra.

Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca, apoi scoatem crusta pe un platou.

Pregatim budinca de vanilie dupa instructiunile de pe ambalaj si lasam cateva minute sa se raceasca cat sa nu fie fierbinte.

Turnam budinca in crusta si nivelam.

Ananasul curatat si taiat bucatele il asezam de jur imprejur peste budinca.

Pregatim jeleul de zmeura:Punem zmeura in blender pt cateva secunde.

Strecuram apoi ca sa avem o pasta mai fina fara samburi. Amestecam cu zaharul si punem pe foc. Luam din sosul de zmeura 2-3 lingurite cat timp e inca rece si amestecam cu amidonul. Cand incepe sa fiarba adaugam amidonul dizolvat si amestecam pana se ingroasa. Luam de pe foc si lasam cateva minute sa se raceasca putin.

Turnam jeleul intr-o punguta pe care o gaurim la un capat si picuram apoi jeleul peste bucatile de ananas.

Dam la frigider minim o ora inainte de servire, asta daca aveti rabdare pentru ca noi am servit imediat :)).