Se fierb pastele in apa cu sare. Se coc pe teflon cele 2 felii taiate pe lung de vinata. Cind sunt gata (cca 4 min) se scot si in aceeasi tigaie se pun la calit in 1 lingura de ulei cuburile de vinata si cele de pancetta cu putina sare. Cind sunt inmuiate (1-2 min), se adauga sucul de rosii si 1-2 linguri de apa in care fierb pastele. Se termina de fiert, se scurg pastele si se rastoarna peste sosul din tigaie, se adauga brinza taiata marunt si citeva frunze de busuioc rupte cu mina. Se amesteca bine. Apoi se pune totul in farfurie ca umplutura pt felia lunga de vinata.

Se fierb pastele in apa cu sare. Se coc pe teflon cele 2 felii taiate pe lung de vinata. Cind sunt gata (cca 4 min) se scot si in aceeasi tigaie se pun la calit in 1 lingura de ulei cuburile de vinata si cele de pancetta cu putina sare. Cind sunt inmuiate (1-2 min), se adauga sucul de rosii si 1-2 linguri de apa in care fierb pastele. Se termina de fiert, se scurg pastele si se rastoarna peste sosul din tigaie, se adauga brinza taiata marunt si citeva frunze de busuioc rupte cu mina. Se amesteca bine. Apoi se pune totul in farfurie ca umplutura pt felia lunga de vinata. Timp de preparare 15 min (incl. De cind se pune oala cu apa la fiert pt paste).