Se poate si la cuptor obisnuit: * praful de copt (cica e unul special ptr microunde... eu am facut la micro, dar am folosit praf de copt normal). Insa ar fi indicat cel special care e mai puternic, creste mai repede, in 5-10 min, nu ca cel obisnuit in 20-30 min (asa ziceau niste gospodine pe un forum italian). Am amestecat tot in castron si apa/laptele e bine sa puneti cit sa va rezulte un aluat destul de curgator. Am copt in serii de cite 5 min, alte 5 min, apoi 3 min, alte 3 min combinat (grill+ microunde) si la sfirsit 2 min numai grill. Dar se putea si fara grill. Ideea e sa nu coaceti prea mult, caci iese putin buretos (eu cred ca am cam exagerat cu timpii, 13 min erau indeajuns pt aceasta cantitate. Trebuie sa incercati mereu cu scobitoarea ca la pandispan si cind scobitoarea iese uscata e gata...

Se poate si la cuptor obisnuit: * praful de copt (cica e unul special ptr microunde... eu am facut la micro, dar am folosit praf de copt normal). Insa ar fi indicat cel special care e mai puternic, creste mai repede, in 5-10 min, nu ca cel obisnuit in 20-30 min (asa ziceau niste gospodine pe un forum italian). Am amestecat tot in castron si apa/laptele e bine sa puneti cit sa va rezulte un aluat destul de curgator. Am copt in serii de cite 5 min, alte 5 min, apoi 3 min, alte 3 min combinat (grill+ microunde) si la sfirsit 2 min numai grill. Dar se putea si fara grill. Ideea e sa nu coaceti prea mult, caci iese putin buretos (eu cred ca am cam exagerat cu timpii, 13 min erau indeajuns pt aceasta cantitate. Trebuie sa incercati mereu cu scobitoarea ca la pandispan si cind scobitoarea iese uscata e gata...