Am dezosat pulpele, am batut carnea, sarat, condimentat, asezat ardeiul gras copt si curatat de pielita cit m-am priceput, apoi am pus crenvustiul pe care eu l-am trecut putin la microunde dar nu era nevoie ... am prins cu scobitori si am taiat. Evident ca nu am dezosat bine caci s-a cam franjurit carnea mea ... deci e ideal sa folositi o bucata de carne mai intreaga. Apoi le-am prajit in tigaie cu foarte putin ulei. Se putea se putea si fara uleri, pe grill.

Am dezosat pulpele, am batut carnea, sarat, condimentat, asezat ardeiul gras copt si curatat de pielita cit m-am priceput, apoi am pus crenvustiul pe care eu l-am trecut putin la microunde dar nu era nevoie ... am prins cu scobitori si am taiat. Evident ca nu am dezosat bine caci s-a cam franjurit carnea mea ... deci e ideal sa folositi o bucata de carne mai intreaga. Apoi le-am prajit in tigaie cu foarte putin ulei. Se putea se putea si fara uleri, pe grill.