Carnea tocata se pune intr un castron si se adauga restul ingredientelor:cartofii curatati si dati prin razatoarea mica,la fel si morcovii.

Usturoiul curatat si pisat.

Painea inmuiata in apa calduta.

Verdeata tocata marunt,ouale,sare si piper dupa gust si se omogenizeaza tot.

Cel mai bine cu mana.

Cu mana umeda se formeaza piftelutele de marimea dorita,care se prajesc in ulei incins in tigaie.

Se scot pe un servetel de hartie sa absoarba uleiul in exces.

In timp ce se prajesc piftelutele se face sosul de legume.

Toate legumele se curata,se spala si se taie in cuburi de marimea dorita.

Se trag putin in ulei dupa care se adauga apa cat sa le cuprinda,bulionul si se lasa sa fiarba la foc potrivit pana sunt toate fierte.

Se paseaza toate si se pun din nou pe foc asezonand cu sare si piper.

Se desface 1 lingura de faina in apa rece si se adauga peste sos ca sa se ingroase putin.

Se adauga si piftelutele si se mai lasa 5 minute la foc mic.

Pofta buna!!!