=MOD DE PREPARARE= Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu 3 lg de zahar iar galbe, cu 2 lg zahar se amesteca cele doua compozitii se adauga faina si esenta se amesteca si se coace la foc mic. Se taie in doua capace =MOD DE PREPARARE= Se bate smantana cu 100g zahar si intaritorul de frisca, gelatina se inmoaie in 150 ml apa calduta,ouale si zaharul se amesteca pe foc 15 min. apoi se raceste,ananasul se taie cubulete mici . Toate se amesteca si se toarna intre cele doua capace insiropate in forma care sa copt blatul. Se da la rece 3 ore. Se rastoarna pe platou si se orneaza. =MOD DE PREPARARE= Se fierbe apa cu zaharul se raceste apoi se rade lamaia. Se insiropeaza blatul=MOD DE PREPARARE= Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu 3 lg de zahar iar galbe, cu 2 lg zahar se amesteca cele doua compozitii se adauga faina si esenta se amesteca si se coace la foc mic. Se taie in doua capace =MOD DE PREPARARE= Se bate smantana cu 100g zahar si intaritorul de frisca, gelatina se inmoaie in 150 ml apa calduta,ouale si zaharul se amesteca pe foc 15 min. apoi se raceste,ananasul se taie cubulete mici . Toate se amesteca si se toarna intre cele doua capace insiropate in forma care sa copt blatul. Se da la rece 3 ore. Se rastoarna pe platou si se orneaza. =MOD DE PREPARARE= Se fierbe apa cu zaharul se raceste apoi se rade lamaia. Se insiropeaza blatul