Am pus faina intr-un lighean.

Am facut o maia din drojdie, frecata cu 2 linguri de zahar, putin lapte, am facut o gropita in faina si am pus-o la dospit.

Intre timp punem laptele la incalzit si adaugam zaharul sa se topeasca; punem coaja de citrice si amestecam.

Dupa ce a dospit maiaua, se pun sarea, ouale,si incepem sa framantam turnand laptele, esentele de rom si vanilie, apoi continuam cu grasimea topita (untul si untura) cate putin.

Punem la la dospit la loc cald pana isi dubleaza volumul - la mine a crescut in cca 1 ora.

Ne apucam sa facem crema de nuci : inclazim laptele cu untul; punem zaharul, cacaua si scortisoara peste nucile prajite si pisate - eu le-am lasat mai maricele - si amestecam cu laptele pana obtinem o crema; punem eseta de rom dupa gust.

Impartim aluatul in 4 si intindem cate o bucata pe masa unsa cu ulei.

Punem crema de nuci si rahat si rulam. Luam cate 2 suluri si le rasucim.

Se pune in tava tapetata cu hartie de copt, se unge cu ou batut amestecat cu o lingura de lapte si se lasa la crescut inca vreo jumate de ora, apoi se mai da odata cu ou si se presara cu zahar tos amestecat cu scortisoara.

Dam la cuptor cca 1 ora - pana se rumeneste frumos deasupra - se poate face si testul cu paiul.