- fierbem pastele in apa cu sare cit scrie pe ambalajul lor - intr-o tigaie punem uleiul cu rosiile taiate bucati si sucul lor si lasam sa fiarba fara capac cit timp fierbe pasta (in jur de 10 minute minim) - adaugam pestele din conserva si amestecam pina se mai striveste apoi adaugam si fasolea si mai amestecam o data - cind pasta e fiarta al dente o scurgem (si nu o clatim) si o varsam in tigaia cu sosul, amestecam si servim- fierbem pastele in apa cu sare cit scrie pe ambalajul lor - intr-o tigaie punem uleiul cu rosiile taiate bucati si sucul lor si lasam sa fiarba fara capac cit timp fierbe pasta (in jur de 10 minute minim) - adaugam pestele din conserva si amestecam pina se mai striveste apoi adaugam si fasolea si mai amestecam o data - cind pasta e fiarta al dente o scurgem (si nu o clatim) si o varsam in tigaia cu sosul, amestecam si servim