Blatul:Preincalzeste cuptorul pana la temperatura de 225 grade. Separi galbenusurile de albusuri. Bati spuma galbenusurile cu 4 linguri apa fierbinte si cu zaharul. Continui sa bati pana se formeaza o pasta groasa.

Bati albusurile cu sare, spuma tare apoi le incorporezi in masa de galbenusuri. Amesteci faina cu amidonul si praful de copt. Le presari peste compozitia cu oua si omogenizezi cu o spatula.

Tapetezi o forma de tort cu hartie, torni compozitia si dai la cuptor 20 min. Atentie: se verifica cu scobitoare.

Scoti de la cuptor, dezlipesti hartia si il lasi sa se raceasca.

Crema:Freci amidonul cu 100 ml lapte. fierbi restul de lapte cu zaharul si vanilia. Incorporezi amidonul, apoi dai din nou amestecul in clocot pana se ingroasa, dupa care se lasa sa se raceasca. Incorporezi untul si frisca batuta si omogenizezi crema obtinuta.

Tai blatul in trei. Ungi doua dintre ele atat cu jeleu cat si cu crema, iar pe ultimul blat numai cu crema si decorezi dupa bunul plac.