Supa aceasta se poate face cu spanac congelat sau cu spanac proaspat.

Daca este proaspat, prima data se rup coditele apoi se spala bine de tot si se rup frunzele cu mana.

Daca o faceti cu spanac congelat,nu mai trebuie nici macar sa il decongelati.

Curatam zarzavatul, il spalam si apoi il radem pe razatoare cu gauri mari. Usturoiul il dam prin presa.

Punem uleiul la incalzit si tragem la tigaie morcovul.

Adaugam spanacul si supa de carne, apoi patrunjelul ras, rosia taiata cubulete si usturoiul presat.

Pinem si un varf de cutit din piperul Cayenne si lasam sa dea in clocot supa.

Reducem focul si lasam sa fiarba legumele.

Dupa 15 minute, cand acestea sunt fierte batem bine oul, adaugam 1-2 polonice cu supa fierbinte, amestecam si turnam toata compozitia in supa.

Stingem focul si supa este gata, se poate servi.

Cine doreste poate adauga in farfurie o lingura cu smantana sau o lingura de zeama de pe ardeii iuti pusi pe iarna.

Pofta mare sa aveti !http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/04/supa-de-spanac.html