Va propun un aperitiv rapid, care ma scoate din impas de multe ori Blatul Se framanta si se intinde in tava (si pe marginile tavii putin). Nu necesita dospire, dar am experimentat ca daca las aluatul in tava 15-20 minute, blatul iese mai pufos si nu risc sa ramana necopt la mijloc. Pentru umplutura, se amesteca toate ingredientele si se toarna peste blat. Deasupra se presara cu seminte (de care vreti) si se da la cuptor (in, pin, floarea-soarelui etc.) la 200 grade.

Va propun un aperitiv rapid, care ma scoate din impas de multe ori Blatul Se framanta si se intinde in tava (si pe marginile tavii putin). Nu necesita dospire, dar am experimentat ca daca las aluatul in tava 15-20 minute, blatul iese mai pufos si nu risc sa ramana necopt la mijloc. Pentru umplutura, se amesteca toate ingredientele si se toarna peste blat. Deasupra se presara cu seminte (de care vreti) si se da la cuptor (in, pin, floarea-soarelui etc.) la 200 grade.