Impartiti branza de vaci in 3 boluri si combinati-o, pe una cu ceapa, pe alta cu patrunjel verde si pe ultima cu pasta de tomate. Omogenizati bine. Puneti un strat de mamaliga intr-un vas termorezistent uns cu unt, apoi nivelati. Impartiti imaginar suprafata mamaligii in patru si asezati in fiecare sfert cate un fel de branza pregatita, inclusiv cascaval ras. Acoperiti totul cu un alt strat de mamaliga, nivelati si presarati generos, deasupra, cascaval ras. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru aproximativ 15 min sau pana ce cascavalul este topit. Serviti cald, portionat, alaturi de o cana cu lapte acru (iaurt, chefir, sana, dupa dorinta).

Impartiti branza de vaci in 3 boluri si combinati-o, pe una cu ceapa, pe alta cu patrunjel verde si pe ultima cu pasta de tomate. Omogenizati bine. Puneti un strat de mamaliga intr-un vas termorezistent uns cu unt, apoi nivelati. Impartiti imaginar suprafata mamaligii in patru si asezati in fiecare sfert cate un fel de branza pregatita, inclusiv cascaval ras. Acoperiti totul cu un alt strat de mamaliga, nivelati si presarati generos, deasupra, cascaval ras. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru aproximativ 15 min sau pana ce cascavalul este topit. Serviti cald, portionat, alaturi de o cana cu lapte acru (iaurt, chefir, sana, dupa dorinta).