Blat: Se amesteca toate ingredientele de la blat si se adauga ciocolata taiata marunt, se coace la foc moderat. Glazura: Pentru glazura puneti toate ingredientele intr-o olita si la fiert cu ele. In reteta scria pana ajunge la 115 grade, dar cum eu nu am termometru am lasat sa fiarba 2-3 clocote, apoi se lasa sa se raceasca pana la temperatura de 60 grade. Eu am aproximat, circa 10-15 minute, si apoi am mixat cu mixerul cam 5 minute, se pune calda peste prajitura, se intareste repede, aveti grija, eu abia am invatat cum de lucreaza cu ea, a doua oara cand am sa fac stiu ce am de facut, se lasa mai calda ca sa fie mai lichida si sa se intinda fara sa lase urme.

Blat: Se amesteca toate ingredientele de la blat si se adauga ciocolata taiata marunt, se coace la foc moderat. Glazura: Pentru glazura puneti toate ingredientele intr-o olita si la fiert cu ele. In reteta scria pana ajunge la 115 grade, dar cum eu nu am termometru am lasat sa fiarba 2-3 clocote, apoi se lasa sa se raceasca pana la temperatura de 60 grade. Eu am aproximat, circa 10-15 minute, si apoi am mixat cu mixerul cam 5 minute, se pune calda peste prajitura, se intareste repede, aveti grija, eu abia am invatat cum de lucreaza cu ea, a doua oara cand am sa fac stiu ce am de facut, se lasa mai calda ca sa fie mai lichida si sa se intinda fara sa lase urme.