Se taie cubulete mici toate legumele. Se taie marunt usturoiul si se pune intr-o cratita in care am pus o cescuta mica cu ulei de masline, peste se adauga morcovul si se lasa la foc mic sa se innabuse putin, se adauga apoi dovleceii si ardeiul, adaugand foarte putina apa calda si se lasa la foc mic sa se inmoaie toate. Se adauga sare si piper dupa gust, se fierb pastele, se scurg si se amesteca cu legumele sotate,Se taie cubulete mici toate legumele. Se taie marunt usturoiul si se pune intr-o cratita in care am pus o cescuta mica cu ulei de masline, peste se adauga morcovul si se lasa la foc mic sa se innabuse putin, se adauga apoi dovleceii si ardeiul, adaugand foarte putina apa calda si se lasa la foc mic sa se inmoaie toate. Se adauga sare si piper dupa gust, se fierb pastele, se scurg si se amesteca cu legumele sotate, Se servesc calde sau reci cu branza rasa.