Curatam ficateii si ii taiem apoi in doua.

Punem toate ingredientele intr-un blender si mixam 1-2 minute pina obtinem o pasta lichida, fluida.

Pasta obtinuta o turnam in borcane ( eu am obtinut 4 borcane de 370 g), dar le umplem doar de 3/4, le inchidem cu capacele si le punem la fiert intr-o oala in care am pus o carpa si apa pina la nivelu pastei. Le fierbem o ora, acoperite cu o alta carpa( prosop).

Lasam borcanele sa se raceasca in oala cu apa, apoi le scoatem,le stergem si pastram borcanele nedesfacute la frigider.

Odata deschis, consumam pateul in 2-3 zile, daca mai apuca atatea zile....

Daca doriti,puteti pastra borcanele la congelator, mai multe saptamani.

Este cea mai buna si rapida reteta incercata pina acum, este un pateu atat de fin !http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/05/pateu-de-casa-reteta-slovaca.html