Pentru blat se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie, iar dupa ce a rezultat o pasta omogena se imparte compozitia in doua forme sferice cu diametru de 16 cm, unse cu unt si tapetate cu faina si se coc la foc mic 45 minute.

Pentru ganache: se toarna frisca lichida la bain marie, se adauga coaja rasa de portocale, iar cand incepe sa fiarba se da deoparte si se toarna 50 ml peste jumatate din cantitatea de ciocolata alba intr-un bol, iar restul peste ciocolata neagra si cu lapte in alt bol; peste 2 minute se amesteca fiecare pana rezulta o crema fina si lucioasa.

Se pune crema de branza intr-un castron, se amesteca cu zaharul pudra si crema racita de ciocolata alba, se amesteca bine, se incorporeaza merisoarele(oprind cateva pentru decor) si se lasa la frigider.

Dupa ce blaturile s-au copt si racit,se face o gaura in partea plata cu o adancitura de 4 cm.

Se umple fiecare cu branza si se intinde si la suprafata, pentru ca jumatatile sa se lipeasca mai usor; se aseaza bomba pe un gratar,se toarna ganach-ul, se uniformizeaza toata suprafata si se lasa la frigider 30 minute.

Dupa acest timp, se scoate prajitura si se mai toarna ganache acoperind spatiul dintre cele doua blaturi.

Se lasa din nou la frigider; dupa ce s-a intarit ciocolata, se transfera pe un platou. Se topeste la microunde restul de ciocolata alba, se toarna peste prajitura, se presara merisoare si stelute decor.