De cate ori v-ati invitat prietenii la masa ori s-a apropiat aniversarea cuiva drag si ati fost coplesiti de stresul pregatirii unui meniu perfect care sa fie apreciat de toata lumea? Se intampla de multe ori sa ramanem in pana de idei sau chiar in criza de timp, asa ca, m-am gandit sa va propun o reteta perfecta pentru un starter delicios si de efect! :) Am sotat ciupercile si arpagicul in 50 g din untul pregatit. Am adaugat rosiile si am potrivit gustul cu sare si piper. Am incins cuptorul la 160 de grade. Din foile de placinta pe care le-am taiat in 9 patrate egale am folosit cate 4-5 pentru fiecare cosulet. Le-am asezat in tava si le-am umplut cu hribile sotate. Untul ramas l-am omogenizat impreuna cu ouale si vinul. Am adaugat si iaurtul, putina sare, apoi am umplut cosuletele. Am presarat chimen si le-am copt la 160 de grade timp de 15 minute. Umplutura poate varia in functie de preferinte. Puteti folosi carne tocata, branzeturi sau chiar bacon si oua intregi, astfel fiind excelente chiar si pentru micul dejun. Sunt tentante, nu-i asa? :) Pofta buna!Daca va plac, gasiti toate retetele noastre pe http://culinary-rainbow.blogspot.ro/