Detalii Ciorba de Gogosari cu Perisoare
Din carne, 50 g faina, oua, orez, piper, boia, nucsoara, sare, ceapa taiata marunt si doua linguri de apa se face un amestec din care se ia cu lingura putin si se aseaza pe o farfurie cu cele 100 g faina. Se modeleaza perisoarele avand grija sa fie acoperite de faina. Se pune apa la fiert iar cand clocoteste se adauga perisoarele. Se fierb 10 minute si apoi se adauga toate legumele (morcov, telina, ceapa, gogosar) taiate marunt, marunt si sarea dupa gustul fiecaruia. Se mai fierbe 25 minute. La sfarsit se pune sucul lamaii si leusteanul taiat marunt si se mai da un clocot.
Din carne, 50 g faina, oua, orez, piper, boia, nucsoara, sare, ceapa taiata marunt si doua linguri de apa se face un amestec din care se ia cu lingura putin si se aseaza pe o farfurie cu cele 100 g faina. Se modeleaza perisoarele avand grija sa fie acoperite de faina. Se pune apa la fiert iar cand clocoteste se adauga perisoarele. Se fierb 10 minute si apoi se adauga toate legumele (morcov, telina, ceapa, gogosar) taiate marunt, marunt si sarea dupa gustul fiecaruia. Se mai fierbe 25 minute. La sfarsit se pune sucul lamaii si leusteanul taiat marunt si se mai da un clocot. Se serveste cu smantana sau nu, cum doriti! Se mai poate pune suc de lamaie, caci e foarte buna mai acrisoara!
Etichete:
oua,
ceapa,
verdeata,
carne,
morcovi,
orez,
ciorbe,
ardei,
faina,
smantana,
lamaie