Separa albusurile de galbenusuri, apoi bate albusurile spuma tare. Adauga tot zaharul dintr-o data si bate iar pana devine spumos-lucios-tare. Pune galbenusurile pe rand (in timp ce mai bati_ iar la sfarsit, faina. Coace acest blat la 180 grade celsius timp de 20 minute. Cand e gata blatul, insiropeaza-l cu siropul de soc si apoi unge-l cu dulceata. Cu o folie de plastic sau de aluminiu poti sa rulezi si sa o lasi la rece 2 ore.

Separa albusurile de galbenusuri, apoi bate albusurile spuma tare. Adauga tot zaharul dintr-o data si bate iar pana devine spumos-lucios-tare. Pune galbenusurile pe rand (in timp ce mai bati_ iar la sfarsit, faina. Coace acest blat la 180 grade celsius timp de 20 minute. Cand e gata blatul, insiropeaza-l cu siropul de soc si apoi unge-l cu dulceata. Cu o folie de plastic sau de aluminiu poti sa rulezi si sa o lasi la rece 2 ore. Oricum servita, e f buna! Merge cu un ceai cu lamaie si miere!