-Se spala foarte bine spanacul, rucola, rosiile si se curata sfecla.-O parte din frunzele de spanac se aseaza intregi in farfuria/ platoul de servit, formand un pat , iar pe margine se aranjeaza alternativ rosiile cherry taiate in jumatate si branza taiata cubulete.-In centrul farfuriei/platoului se pun frunzele de rucola si restul de spanac, pe care le rupem cu mana, dupa preferinta, daca dorim. Peste salata de rucola si spanac se aseaza sfecla rosie rasa pe razatoarea mare si caperele.-Salata de verdeturi oranduita frumos pe farfurie se stropeste din belsug cu dressing-ul (sosul).-Separat se prepara dressing-ul, amestecand toate ingredientele (siropul/mierea, sosul de soia, otetul balsamic, piperul), iar cand acestea s-au omogenizat se toarna incet si uleiul uniformizand bine si potrivind sosul dupa gustul fiecaruia.-Se serveste dupa pofta inimii, amestecand doar salata. Se poate decora cu frunze proaspete de patrunjel.

Pofta buna!