Se face un aluat din aceste ingrediente, se lasa la rece circa 1 ora apoi se fac trandafirasii, am facut o poza din timpul prepararii, nu prea a iesit bine caci le-am facut seara la lumina slaba, sper ca o sa intelegeti metoda. Am taiat patrate din foaia de aluat, le-am taiat la colturi putin, in mijloc am pus umplutura, in cazul meu gem cu nuci macinate si apoi am inceput sa adun spre mijloc fiecare parte., se coc la foc moderat si se pudreaza cu zahar.

Se face un aluat din aceste ingrediente, se lasa la rece circa 1 ora apoi se fac trandafirasii, am facut o poza din timpul prepararii, nu prea a iesit bine caci le-am facut seara la lumina slaba, sper ca o sa intelegeti metoda. Am taiat patrate din foaia de aluat, le-am taiat la colturi putin, in mijloc am pus umplutura, in cazul meu gem cu nuci macinate si apoi am inceput sa adun spre mijloc fiecare parte., se coc la foc moderat si se pudreaza cu zahar.