-Se spala ciupercile, se indeparteaza piciorusele si se lasa sa se scurga si sa se usuce bine pe servetele de hartie de bucatarie.-Se spala mararul, ceapa verde, ardeiul gras si se taie marunt.-Cat timp se zvanta ciupercile ne ocupam de umplutura: intr-un castron se rade branza si cascavalul pe razatoarea mare, se adauga legumele taiate marunt (ceapa verde, mararul, ardeiul), 2 oua, sare, piper dupa gust si se amesteca toate ingredientele pana rezulta o crema omogena.-Se umplu ciupercile (bine uscate) cu crema de branza, se unesc cate doua indepartandu-le surplusul de umplutura si fixandu-le cu scobitori.-Se pregatesc separat 3 vase cu: faina, cele 2 oua (ramase) batute cu un praf de sare si piper, pesmet.-Perechile de ciuperci se trec fiecare prin faina, ou, pesmet in aceasta ordine.-Se pune uleiul la incins intr-o tigaie, iar cand acesta este suficient de fierbinte se prajesc ciupercile astfel pregatite, cateva minute pe fiecare parte, cat mai uniform.-Ciupercile pane prajite se scot pe servet de hartie pentru a se absorbi excesul de ulei.-Se servesc imediat, calde, alaturi de rosii sau salata preferata, dar sunt la fel de bune si reci. Se pot servi ca antreuri (calde sau reci) sau gustari delicioase, in orice moment doriti.

Mai multe detalii si explicatii gasiti pe: https://vickysrecipes.wordpress.com/Pofta buna!