Se spala bine orezul. Se amesteca bine carnea cu orezul, morcovul ras, condimentele, ceapa si verdeata tocate marunt, adaugam apoi si ouale ca sa legam compozitia. La 1 kg de carne se pune 1 lingurita cu sare.

Umplem ardeii cu aceasta compozitie.

Putem pune cate un capac din rosie fiecarui ardei.

Se pun la fiert aprox. o ora cu apa cat sa-i acopere.

Pentru a pregati sosul, adaugam in mancare 2 linguri cu bulion. Apoi punem 2 lingurite cu faina intr-o cescuta cu apa calda si amestecam bine. O punem prin strecuratoare peste mancare, pentru a evita faina nedizolvata.

Dupa ce se ia focul, se adauga verdeata, pentru a le da o aroma placuta.

Se servesc cu salata de sfecla rosie sau muraturi.

Pofta Buna!Reteta o gasiti si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2014/06/ardei-umpluti-cu-carne.html