Preincalziti cuptorul la 190 grade. Intr-un vas mare se amesteca untul cu zaharul cu mixerul pentru 2-3 minute. Adauga miere si esenta de vanilie si amesteca in continuare. Dupa un timp se adauga si oul si e mai bate 2 minute. Se va amestca apoi si faina cu praful e copt si cu sarea si se vor incorpora in amestecul anterior (cu oua, zahar, unt etc). Se pune aluatul in frigider pentru 1 ora. Intre timp se sfarama bomboanele in functie de culori, sa nu se amestece. Se pot zdrobi cu ciocan pentru batut snitele. Trebuie sa fie fin maruntite. Pe o suprfata presarata cu faian se va intide cu sucitorul pana are o grosime de 0, 65 cm si se vor taia forme de dovleci cu forma se biscuiti sau cu un cutit si cu un sablon. Se pun intr-o tava cu hartie de copt si se presara in gaurile ochilor/nasului/a gurii praf fin de bomboane. Se pun repede in cuptor caci altfel se inmoaie aluatul. Se coc 10 minute si apoi se asteapta sa se raceasca bomboana topita. Se pot face gauri pentru a fi atarnati.

Preincalziti cuptorul la 190 grade. Intr-un vas mare se amesteca untul cu zaharul cu mixerul pentru 2-3 minute. Adauga miere si esenta de vanilie si amesteca in continuare. Dupa un timp se adauga si oul si e mai bate 2 minute. Se va amestca apoi si faina cu praful e copt si cu sarea si se vor incorpora in amestecul anterior (cu oua, zahar, unt etc). Se pune aluatul in frigider pentru 1 ora. Intre timp se sfarama bomboanele in functie de culori, sa nu se amestece. Se pot zdrobi cu ciocan pentru batut snitele. Trebuie sa fie fin maruntite. Pe o suprfata presarata cu faian se va intide cu sucitorul pana are o grosime de 0, 65 cm si se vor taia forme de dovleci cu forma se biscuiti sau cu un cutit si cu un sablon. Se pun intr-o tava cu hartie de copt si se presara in gaurile ochilor/nasului/a gurii praf fin de bomboane. Se pun repede in cuptor caci altfel se inmoaie aluatul. Se coc 10 minute si apoi se asteapta sa se raceasca bomboana topita. Se pot face gauri pentru a fi atarnati.