Separam ouale, mixam albusul impreuna cu zaharul. Galbenusurile le mixam cu uleiul.

Amestecam usor galbenusurile in albusuri cu o lingura apoi adaugam faina cernuta impreuna cu praful de copt si cacao. Coacem blatul la foc potrivit intr-o tava tapetata cu hartie de copt Sirop ptr blat 2 cani de apa 1 cana de zahar 1 esenta vanilie Fierbem siropul pe foc si il lasam sa se raceasca. Taiem blatul in 4 felii Crema Mixam cele 2 plicuri de crema impreuna cu laptele, adaugam spre final gelatina inmuiata in 2 linguri de apa. Dam la frigider ptr 5 minute si apoi amestecam fructele tocate dupa plac. Punem in tava in care l-am copt, un strat de blat, insiropam apoi adaugam 1/3 din crema de vanilie cu fructe. Apoi acoperim cu al doilea blat, insiropam si punem inca 1/3 din crema. Punem blatul 3 si restul de crema, acoperim cu ultimul blat, il insiropam si pe acesta apoi acoperim si dam la rece sa se inchege putin crema. Rasturnam pe un platou si decoram cu trandafirasi din frisca colorati.

Separam ouale, mixam albusul impreuna cu zaharul. Galbenusurile le mixam cu uleiul.

Amestecam usor galbenusurile in albusuri cu o lingura apoi adaugam faina cernuta impreuna cu praful de copt si cacao. Coacem blatul la foc potrivit intr-o tava tapetata cu hartie de copt Sirop ptr blat 2 cani de apa 1 cana de zahar 1 esenta vanilie Fierbem siropul pe foc si il lasam sa se raceasca. Taiem blatul in 4 felii Crema Mixam cele 2 plicuri de crema impreuna cu laptele, adaugam spre final gelatina inmuiata in 2 linguri de apa. Dam la frigider ptr 5 minute si apoi amestecam fructele tocate dupa plac. Punem in tava in care l-am copt, un strat de blat, insiropam apoi adaugam 1/3 din crema de vanilie cu fructe. Apoi acoperim cu al doilea blat, insiropam si punem inca 1/3 din crema. Punem blatul 3 si restul de crema, acoperim cu ultimul blat, il insiropam si pe acesta apoi acoperim si dam la rece sa se inchege putin crema. Rasturnam pe un platou si decoram cu trandafirasi din frisca colorati.