Margarina topita, impreuna cu zaharul, oul si laptele se pune in castron si se freaca cu mixer pana se dizolva zaharul praful de copt se amesteca cu faina si se adauga in castron se amesteca tot cu mixer pana nu mai curge (o parte din faina ramane pe carpator), aluatul din castron se toarna peste cel de pe masa sau fundul de lemn si se framanta un aluat. Se pune la rece cam 30 minute, dupa care se rup bucati (cat o portocala) se intinde cu sucitorul cam 2 mm grosime si se taie cu o forma rotunda sau pahar, restul se lasa la rece, se pune in tava de copt,ori pe hartie de copt, ori direct pa tava ne unsa si se coace pana incep sa prinda culoare (maroniu deschis ) pe margine, ce a ramas pe masa din decupari se complectaza cu cel tinut la rece si se repeta pana se termina coptul. Ies cam 200 de rotocoale.

Crema se prepara astfel zaharul cu oul se pune in bol de metal si se pune deasupra la aburi se amesteca pana se face ca o smantana groasa se adauga 2 linguri de cacao sau ciocolata rupta bucatele, se amesteca pana se topeste ciocolata, se lasa sa se racoreasca (dar sa nu fie complet rece) se adauga untul si se freaca pana devine o crema spumoasa.

Glazura de ciocolata se pune tot pe aburi, ciocolata se rupe bucati, se adauga uleiul, se pune pe vasul cu apa si se amesteca tot timpul pana se dizolva toata ciocolata. Cateva sfaturi: crema se pune in punga de congelator se taie varful si jumatate din rotocoale (cam 100 buc.); se aseaza pe masa si se imparte crema; cu ajutorul pungii se pun gramajoare dupa care se acopera cu cele ramase (tine la rece inainte de a pune galazura ca crema sa fie mai tare)Se scufunda pe jumatate in glazura de ciocolata dupa care se pune pe tava pana se intareste ciocolata 10-15 minute la rece).