Se iau albusurile. Se bat spuma cu esenta de rom. Se adauga zaharul simplu si cel vanilat. Se adauga cate un galbenus, pe rand. Se cerne faina si se amesteca cu condimentele, cacaoa, sarea. Se bate in continuare si se adauga faina, avand grija sa nu se amestece mult timp ca sa nu se lase. Se coace intr-o tava cu hartie de copt la 180 grade celsius timp de 30-40 de minute. Pentru crema: 400 ml de lapte se incalzesc pana cand clocotesc. Se pune zaharul intr-o oala si se tine pe foc pana se topeste si devine aramiu. Laptele clocotit se adauga peste zaharul caramelizat si se lasa pe foc mic pana caramelul e in intregime topit. Amidonul se amesteca cu cei 100 ml ramasi si se adauga in laptele indulcit de pe foc, amestecandu-se foarte bine. Dupa ce clocoteste amestecul 1 minut, se ia de pe foc si se amesteca cu esenta de vanilie. Se lasa 10 minute sa se mai raceasca si se amesteca cu untul. Peste blatul racit se toarna crema de caramel racorita si dupa ce aceasta este complet rece se poate decora cu bombonele de ciocolata.

Se iau albusurile. Se bat spuma cu esenta de rom. Se adauga zaharul simplu si cel vanilat. Se adauga cate un galbenus, pe rand. Se cerne faina si se amesteca cu condimentele, cacaoa, sarea. Se bate in continuare si se adauga faina, avand grija sa nu se amestece mult timp ca sa nu se lase. Se coace intr-o tava cu hartie de copt la 180 grade celsius timp de 30-40 de minute. Pentru crema: 400 ml de lapte se incalzesc pana cand clocotesc. Se pune zaharul intr-o oala si se tine pe foc pana se topeste si devine aramiu. Laptele clocotit se adauga peste zaharul caramelizat si se lasa pe foc mic pana caramelul e in intregime topit. Amidonul se amesteca cu cei 100 ml ramasi si se adauga in laptele indulcit de pe foc, amestecandu-se foarte bine. Dupa ce clocoteste amestecul 1 minut, se ia de pe foc si se amesteca cu esenta de vanilie. Se lasa 10 minute sa se mai raceasca si se amesteca cu untul. Peste blatul racit se toarna crema de caramel racorita si dupa ce aceasta este complet rece se poate decora cu bombonele de ciocolata.