Legumele le curatam si le taiem fasii sau le radem pe razatoarea mare, iar ceapa o lasam intreaga (o aruncam dupa ce fierbe).

Le punem intr-o oala mare si turnam cam 5 litri de apa. Intre timp ciupercile pleurotus le stergem cu un prosop de hartie umed (nu scufundati niciodata ciupercile pleurotus in apa pentru a le spala, fiindca sunt poroase si vor absorbi multa apa, pierzandu-si astfel aroma), le taiem fideluta si le punem apoi in oala. Adaugam si jumatate din gogosarii murati, taiati cubulete mici.

Lasam la fiert aproximativ 30 de minute.

La sfarsit in ultimele 5 minute, adaugam restul de gogosari taiati fasii si usturoiul zdrobit ca pentru mujdei.

Amestecam separat galbenusurile batute cu laptele de cocos (dupa ce am agitat bune cutia inainte de a o desface, sa se amestece laptele bine),daca nu aveti puteti sa-l inlocuiti cu smantana pentru gatit,adaugam 2 polonice de zeama si le punem in lapte, omogenizam si apoi turnam compozitia, in fir subtire, in oala.

Potrivim gustul de sare si piper si mai lasam 10 minute sa fiarba lin.

Deasupra presaram patrunjel verde tocat.

Este nemaipomenit de gustoasa si merge excelent cu un ardei iute linga.

Pofta mare sa aveti !