Tocati marunt patrunjelul verde si usturoiul. Spalati bine ciupercile si puneti-le la fiert in apa cu otet pana sunt facute (circa 20 min). Scurgeti, lasati la racit si taiati-le in fasii subtiri. Separat faceti maioneza si inglobati lingura de smantana. Turnati peste ciupercile racite si feliate, adaugati patrunjelul si usturoiul, tocate marunt, sucul de lamaie si omogenizati. Sarati si piperati, dupa gust. Puneti intr-un bol si presarati deasupra patrunjel verde, tocat marunt. Serviti cu paine proaspata sau prajita.

Tocati marunt patrunjelul verde si usturoiul. Spalati bine ciupercile si puneti-le la fiert in apa cu otet pana sunt facute (circa 20 min). Scurgeti, lasati la racit si taiati-le in fasii subtiri. Separat faceti maioneza si inglobati lingura de smantana. Turnati peste ciupercile racite si feliate, adaugati patrunjelul si usturoiul, tocate marunt, sucul de lamaie si omogenizati. Sarati si piperati, dupa gust. Puneti intr-un bol si presarati deasupra patrunjel verde, tocat marunt. Serviti cu paine proaspata sau prajita.